Facebook Instagram

Beoordelingen van Het Keuken Collectief Amsterdam

Recente recensies van Het Keuken Collectief Amsterdam

5 sterren na 31 reviews

, 14-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en heel goed eten!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg smakelijke Tjauw Min gegeten, zowel de kip als vega (kip) was heerlijk!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De Kouaj van Alchef was erg lekker. Op het menu stond kip, maar er zaten balletjes bij, mogelijk lam. Ook lekker.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd nog vriendelijk gebeld toen de precieze keuze niet meer beschikbaar was. Eten werd netjes op tijd gebracht. Was een simpel gerecht, maar zeer smaakvol en gezond.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, maar dat wisten we al uit het verleden :-) Maar vooral dat iemand anders ook (mee) eet is een fijne gedachte.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 maaltijden en ook dan voor 4 anderen een lekkere maaltijd toppie..!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten...en zo fijn dat je anderen er ook een plezier meedoet...in dit geval 4 mensen

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden en bezorging was op tijd en vriendelijk

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk eten voor een alleszins betaalbare orijs. Hopelijk blijft dit initiatief, ook vanwege de solidariteitsgedacte, bestaam!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

bij de bami had iets meer groente gemogen

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

kom zeker terug

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bami vegetarisch was erg goed op smaak, lekker spicy en ruime portie. Het bijgevoegde zuur maakte het helemaal af.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke maaltijd en omdat ik weet dat iemand anders er ook van kan genieten, dat verdubbelt het genot. Met liefde gekookt, een mooie balans in kruiden, warm, rauwkost en een toefje sambal dat je zelf kunt toevoegen. Ik ben fan!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, was eerste keer, ga zeker vaker gerechten bestellen!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima nasi! Kimchi als side dish was uitstekend. Het is vooral een prachtig initiatief dat je een maaltijd koopt en geeft.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer heerlijk! En zo leuk om weer iets te eten wat ik nog niet kende: de Makmour van Alchef deze keer.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon een goeie maaltijd en niet duur.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig initiatief en ontzettend lekker gegeten!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst, maar toen ik die wilde ophalen was de locatie gesloten? Graag verneem ik wanneer ik mijn bestelling kan afhalen? MvG, Andy de Geus

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Couscous: alweer zó lekker!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Biryani met kip! De rijst is zeker genoeg voor 2 porties.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote porties, goed gevuld met groenten en noten. De kip is lekker pittig. Een frisse dressing maakt het compleet.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten! Super fijn dat we zo betaalbaar snel iets in huis hadden, en blij dat we op deze manier een beetje kunnen helpen met een maaltijd voor een buurtbewoner. We willen alle keukens gaan proberen :)

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb inmiddels de couscous en de nasi gegeten, allebei heerlijk! Flinke porties en super vers. Dat mijn maaltijd ook bijdraagt aan een maaltijd voor een ander is natuurlijk helemaal fantastisch. O en nog een tip: probeer ook zo’n lekkere ice tea.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het! Je proeft dat het met liefde is gemaakt. Goede porties en top kwaliteit. Het is ook leuk dat je weet dat door jouw aankoop iemand anders met weinig budget ook van zo'n maaltijd mag genieten!